CBD baterei wit anggur mod
  • Air ProCBD baterei wit anggur mod
  • Air ProCBD baterei wit anggur mod
  • Air ProCBD baterei wit anggur mod
  • Air ProCBD baterei wit anggur mod

CBD baterei wit anggur mod

Ing Papena yaiku an banget dyaikuposable pena kang yaiku sempurno kanggo sampeyan nglukyaiku lenga! Nggawe dual intake bolongan keramik dadi panas unsur, dikunci cangkeme lan kuat350mAh Baterei, thyaiku unit yaiku becik kanggo nggawe nglukyaiku, beres Asep!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Spesifikasi


* Tip:

Plot menyang plastik PCTG

* Koil:

Rod keramik vertikal

* Ukuran ukuran:

4 * ï¿ 1.8mm

* Rintangan:

0,8ohm

* Tegangan:

3.2V pancet

* Standard:

Dilumpukake

* Ukuran:

110 * ï¿ 11.2mn

* Kapasitas:

0.5ML / 350Ah

 


Apa sing diarani anggur?

Vape sing bisa digunakake kanggo vape lan dibuwang yen wis ora ana daya utawa e-Cairan. ... Disposables dirancang digunakake lan dibuwang nalika e-cairan wis garing. Dheweke ora perlu diisi maneh lan ora bisa dikenani biaya. Mung nggunakake lan mbuwang.

Kepiye carane Vape sing bisa digunakake?

Kepiye carane bisa nggunakake vape? ... Ing njero pembuangan yaiku baterei, atomizer, lan rempah, sing ngemot cair. Nalika panggunaake sedhih ing cangkem, baterei ngaktifake atomizer, sing ngombe cairan kasebut lan dadi beluk.



 

Apa bisa ngetrapake pena vape sing bisa digunakake?

Baterei ora bisa dienggo maneh, lan pena kabeh kudu dibuwang; iki nggawe sampah maneh, sanajan sawetara merek vape pen sing bisa nganggo program daur ulang. Dadi, pelanggan bisa nggawa bolongan bali menyang dispensasi ing kana


 


Babagan awake dhewe


Pureatomist minangka produsen gerbong minyak CBD profesiional sing ngintergrasi R&D, Produksi, Penjualan lan Servcice.
Saben unit produk wis lulus tes kualitas lan safety sing ketat ing proses IQC, IPQC, FQC, Etc. Lan mesin test Leaking, mesin uap nyedhot kumelun Sing mesthekake yen produk kita apik.
Supaya bisa nyedhiyani para pelanggan produk sing bermutu tinggi lan terjangkau, lan nyedhiyakake panyengkuyung merek sing paling apik. Manajemen ranté pasokan sing kenceng, prodhuksi inovasi lan enggo bareng bathi minangka kabijakan sing kita negesake.






Lokakarya



Pengemasan


Panas Tags: CBD baterei wit anggur mod, Chinga, Digawe ing Chinga, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Selaras, Ing saham Akeh, Gratis Sample, Jenang, Ora leakingg, Ora burningg, Keramik coil, Apik kanggo ngisig machinge

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码