CBD lenga wit anggur pena wiwitan kit
  • Air ProCBD lenga wit anggur pena wiwitan kit
  • Air ProCBD lenga wit anggur pena wiwitan kit
  • Air ProCBD lenga wit anggur pena wiwitan kit
  • Air ProCBD lenga wit anggur pena wiwitan kit
  • Air ProCBD lenga wit anggur pena wiwitan kit

CBD lenga wit anggur pena wiwitan kit

Papod yaiku a dyaikuposable wit anggur pena karo kekuwingan menyang nguap nglukis lenga kaya CBD . Sampeyan banget gampang menyang panggunaan mung nghirup ing a normal, consyaikutent ringe, lan ing nguapr bakal meneng mati aumenyangmingically sawise 3 detik. A sithik vibringion bakal ngandhani sampeyan kapan sampeyan’ve ditampa ing precyaikue jumlah .Papod ndekek apik kwalitase 280mAh bingtery kang bakal menehi cukup kekuwatan menyang nguap ing kabeh 0.5ml tank .

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Spesifikasi


* Tip:

Pencet banjur kunci plastik PCTG

* Koil:

Rod keramik vertikal

* Rintangan:

0,8ohm

* Kapasitas baterei:

280mAh

* Ukuran:

95,5 * 12.8mm (diameter ngisor) 10,5mm (diameter ndhuwur)

* Kapasitas:

0.5ML

 



Apa sing diarani anggur?

Vape sing bisa digunakake kanggo vape lan dibuwang yen wis ora ana daya utawa e-Cairan. ... Disposables dirancang digunakake lan dibuwang nalika e-cairan wis garing. Dheweke ora perlu diisi maneh lan ora bisa dikenani biaya. Mung nggunakake lan mbuwang.

Kepiye carane Vape sing bisa digunakake?

Kepiye carane bisa nggunakake vape? ... Ing njero pembuangan yaiku baterei, atomizer, lan rempah, sing ngemot cair. Nalika panggunaake sedhih ing cangkem, baterei ngaktifake atomizer, sing ngombe cairan kasebut lan dadi beluk.


Apa bisa ngetrapake pena vape sing bisa digunakake?

Baterei ora bisa dienggo maneh, lan pena kabeh kudu dibuwang; iki nggawe sampah maneh, sanajan sawetara merek vape pen sing bisa nganggo program daur ulang. Dadi, pelanggan bisa nggawa bolongan bali menyang dispensasi ing kana


 


Babagan awake dhewe


Pureatomist minangka produsen gerbong minyak CBD profesiional sing ngintergrasi R&D, Produksi, Penjualan lan Servcice.
Saben unit produk wis lulus tes kualitas lan safety sing ketat ing proses IQC, IPQC, FQC, Etc. Lan mesin test Leaking, mesin uap nyedhot kumelun Sing mesthekake yen produk kita apik.
Supaya bisa nyedhiyani para pelanggan produk sing bermutu tinggi lan terjangkau, lan nyedhiyakake panyengkuyung merek sing paling apik. Manajemen ranté pasokan sing kenceng, prodhuksi inovasi lan enggo bareng bathi minangka kabijakan sing kita negesake.






Lokakarya



Pengemasan


Panas Tags: CBD lenga wit anggur pena wiwitan kit, Chinga, Digawe ing Chinga, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Selaras, Ing saham Akeh, Gratis Sample, Jenang, Ora leakingg, Ora burningg, Keramik clenga, Apik kanggo ngisig machinge

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码